Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Хочеш купити мотоцикл?
Всього відповідей: 77
Друзі сайту
  • DIY - Зроби сам
  • Мото сайт Ingvar2
  • Мотосайт Se@dog-а
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Четвер, 02.05.2024, 15:01
    Вітаю Вас Гість | RSS
    Головна | Реєстрація | Вхід
    Про мотоцикл моєї мрії - Апач
    Головна » 2013 » Травень » 22 » Життя це лотерея, або падіння на рівному місці
    14:55
    Життя це лотерея, або падіння на рівному місці
    Я виграв у лотерею Починалося усе напрочуд гарно. Я забрав свій виграш у лотерею - 23 гривні. Це не багато, але приблизно покриває витрати на виготовлення кронштуйну підніжок водія та пасажира. Я купив білет, оскільки подумав, що після стількох невдач на дорозі - маю виграти!

     Проте моя радість була дещо затьмарена падінням, буквально на рівному місці: при заїзді на парковку у мене послизнулося задне колесо. Як результат я прочовгав близько метра по піску і дрібним камінцям, а мотик трохи далі. Нащастя, серйозних ушкоджень вдалося уникнути - ще раз підтверджується правило = завжди одягайте мото-екпіп!!!
    Сліди після мого падінняСкельце від розбитого поворотника і мій відбиток руки
    Розбираючи сліди на місці падіння я нічого не зміг зрозуміти. Але точно пам'ятаю, що звернув увагу на пісочок, тому гальмував задніми, а швидкість не перевищувала 10 км/год...
    Мото-штани з честю витримали перевірку падіннямМотик переніс падіння гірше за водія
    Боти та штані не зазнали видимих втрат, чого не скажеш про куртку - порваний рукав і пара дірок на боку. Наскільки можу пригадати, я дуже вдало приземлився на передпліччя/лікоть. Як раз там у мене вставлений протектор із жесті - така нехитра броня непогано спрацювала!
    Захисна дуга спасла ручку задніх гальмЗавдяки захисній дужці зеркало заднього огляду не постраждало
    Тепер про пошкодження мотика: якщо комусь із колег чи знайомих не подобався мій брудно металевий екзерсис - мені байдуже. Адже він зберіг мені ручку задніх гальм та дзеркало. Захисна дуга вигнута із полоски м'якого заліза 20 х 4 мм. Закріплена болтом під грузиком руля і за допомогою сантехнічного зажиму на другому вигині керма.
    Поворотник заплатив важку ціну за моє падінняДісталось і поворотнику, і фарі
    Проте дужка не всесильна - вона не зберегла поворотник і фару. Якщо пластик головної оптики лише трохи зчесався, то повторювач поворотів розбитий ущент. Щоправда, на мої ввічливі прохання він моргав до самого дому.
    Пошкодження водійської підніжки та педалі гальмЗігнута педаль задніх гальм набула напрочуд зручної форми
    Водійська підніжка трохи склалася, тому отримала лише невеликі затири по резинці, так само не сильно постраждала педаль задніх гальм = під таким кутом її навіть легше знайти/натиснути.
    Мотик своїм ходом дістався додому після неприємного падіння
    Загалом мотик спокійно і виважено докотився додому, де отримав комплексну терапію - вирівняли руль і педаль, замінили поворотник. Щоб доповнити картину і встановили додаткову фару і термометр масла з виносним дисплеєм, але це вже інша казка...
    Переглядів: 701 | Додав: Grom | Теги: дтп, педаль гальм, падіння, поворотник, мотоекіп, пошкодження мотоцикла, підніжка, фара, травми, захисний екіп | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz